Wat patiënten zeggen

4.8 uit 5 bij 129 beoordelingen
5 sterren

Deskundige en vriendelijk hulp/behandeling. Uitstekende analyse van de pijnklachten waarvoor gerichte behandeling en oefeningen (video voorbeelden). Voor het eerst, sinds jaren, vermindering van mijn chronische rugpijnklachten. Absoluut aanbevolen.

- Patiënt met rug- en heupklachten

5 sterren

Na zes behandelingen is mijn pijn tussen de 80 en 90 procent minder. Ik ben heel erg blij dat iemand me op de Pijn Fysio heeft gewezen. Bovendien is Simone heel professioneel en luistert ze ontzettend goed naar je! Dikke pluim voor haar!

- Patiënt met rug- en heupklachten

5 sterren

Ik had al een jaar chronische migraine en veel nek- en hoofdpijn, waardoor ik niet meer kon studeren of werken. Na een paar keer injecties voelde ik me al heel veel beter en 2,5 maand na het begin van de behandelingen kon ik weer fulltime studeren! Het werkt dus supergoed en ik kan het iedereen met soortgelijke klachten aanraden.

- Patiënt met nek- en hoofdpijnklachten

5 sterren

Ik kwam bij Simone met langdurige knieklachten (10 maanden) na een vervelende val met de fiets. Lopen ging erg moeizaam en ik kwam terecht in een neerwaartse pijnlijke spiraal. In juli 2024 ben ik bij Simone gekomen. Eerst wat sceptisch, maar toch gestart met de behandeling. Het was voor mij een verademing, na zo lang pijn te hebben gehad en waarbij het lopen zo pijnlijk verliep, direct al veel minder pijn te ervaren. Ik was gewoon flabbergasted gezien het positieve effect! Zelfs mijn collega's konden de dag na de behandeling aan mijn lopen zien dat ik veel minder pijn had. De combinatie kniekliniek, fysio en PIT-therapie van Simone hebben gemaakt dat het weer een opwaartse spiraal werd. Het is niet direct zo dat alle pijn voorbij is, maar dit heeft wel gemaakt dat ik weer kon werken aan mijn herstel en flinke vooruitgang boekte. Bij twijfel of je dit aan wilt gaan zou ik het zeker proberen. Simone luistert goed en denkt prima mee!

- Patiënt met knieklachten

5 sterren

Al 3 jaar klachten van aangezichtspijn na het vullen van eengaatje in de kies bij de tandarts. De pijn was zo intens op een schaal van 0 (lage pijn) tot 10 (hoge pijn) scoorde ik een 8. Koude, snerpende wind, lichte dekens, aanraken, niets kon ik verdragen. De zenuwpijn was zo intens, dat je in deze perioden minder kunt functioneren; sporten wilde niet meer, alles kostte enorm veel energie. Bij toeval las een stuk over perineurale behandelingen bij professionele sporters. Vage klachten, niets te vinden op een echo of MRI, en toch voel je dat het ‘niet pluis’ is van binnen. Weer ‘gegoogeld’ en zo kwam ik bij Simone uit in Leeuwarden! Bij de eerste behandeling drie weken geleden, gingen mijn aangezichtspijn al van de 8 naar een 3 tot 4, uiteindelijk: 2! Nu, na drie weken de tweede behandeling gehad en wat ben ik mentaal en lichamelijk opgeknapt. Het is een lichaamseigen stof die net onder de huid wordt ingespoten, dus het lichaam moet zelf aan de bak en herstellen. Pijnlijk? Gevoelig… maar draaglijk.  Om maar aan te geven, probeer een intake en behandeling bij vage klachten, chronisch of niet, triggerpoints en zenuwen zijn rare onvoorspelbare, ondraaglijke pijnen! Ik heb zoals het nu staat twee behandelingen nodig gehad. Mocht er weer wat zijn, weet ik WAAR ik moet zijn! Deskundig en respectvol gaat Simone met je aan de slag, dat is fijn. Om af te sluiten met: bedankt Simone, je bent een TOPPER!!

- Patiënt met aangezichtsklachten

5 sterren

Ik ben een paar jaar geleden heel goed behandeld door Simone, waardoor mijn rugklachten destijds waren verdwenen.Vandaar dat ik nu weer naar haar ben gegaan. Nu een half jaartje geleden kreeg ik steeds meer pijn in mijn linkerbeen tijdens het lopen. Hierdoor kon ik op een gegeven moment maximaal 15 minuten wandelen, waarna ik moest stoppen vanwege de pijn. De pijn was vooral in mijn boven- en onderbeen en begon vaak in mijn heup.Na onderzoek door Simone kwamen deze klachten volgens haar uiteindelijk ook vanuit mijn onderrug, daar de rug mijn zwakke plek blijft. Ik heb diverse behandelingen in de afgelopen maanden gehad waardoor de pijn langzamerhand minder werd en ik het lopen weer steeds langer kon volhouden zonder pijnklachten. Uiteindelijk kan ik weer normaal mijn wandelingen en voetbalsport uitoefenen zonder pijnklachten. Dit na behandelingen van mijn rug, linkerheup en linkerbeen in combinatie met het doen van dagelijkse mobiliteitsoefeningen welke ik van Simone heb gekregen. Ik blijf dus klant bij De Pijn Fysio als ik weer ergens last van krijg.

- Patiënt met heupklachten

5 sterren

Ik had veel pijn aan mijn rechterheup en kon amper meer lopen. Er is een aantal jaar geleden heupdysplasie vastgesteld na heel veel jaren klachten. De afgelopen weken had ik veel pijn en kon amper lopen. De huisarts stelde een cortisone injectie voor, maar daar zijn risico's aan verbonden. Ik ben zelf gaan googelen en kwam bij de Pijn Fysio uit. Ik heb een afspraak gemaakt en was in eerste instantie wat sceptisch of dit zou gaan helpen, maar het feit dat de glucose injecties verder geen kwaad kunnen voor je lichaam gaf de doorslag om het toch te proberen. Ik kreeg een duidelijke uitleg en de eerste behandeling vond ik meevallen. Bij de tweede behandeling is er gerichter geprikt en deze prikjes voel je dan ook iets meer. Maar wat een resultaat, ik kon na een aantal dagen weer lopen en de pijnklachten waren aanzienlijk afgenomen. Het was echt een heel groot verschil en ik ben Simone daar enorm dankbaar voor. Omdat we samen goed hebben kunnen vaststellen waar de pijnlijke plekken zaten kon zij precies op de juiste plekken prikken zetten. Ik ben nog voor een derde behandeling geweest en heb oefeningen meegekregen om thuis te gaan doen. Simone gaf aan dat ik geen vervolgbehandelingen meer nodig heb en dat als ik de oefeningen iedere dag ga doen, de pijnklachten zo goed als wegblijven. Ik kan dit iedereen aanraden die met pijnklachten rondloopt, het is zeker het proberen waard.

- Patiënt met heupklachten

5 sterren

Na 1,5 jaar met rugklachten en stralingspijn in het linkerbeen te hebben gelopen, diverse fysio oefeningen te hebben gedaan, uiteindelijk doorverwezen naar de afdeling neurochirurgie om daar een eventuele operatie in te plannen. Daar zaten we niet op te wachten en zijn zelf op onderzoek gegaan, naar wat er misschien nog meer mogelijk was. Via het internet uitgekomen bij de Pijn Fysio van Simone. Daar was ik in eerste instantie wat sceptisch over, maar toch maar wel de stap gemaakt om de intake te gaan doen. Simone wist mij te overtuigen om toch een eerste behandeling te ondergaan. Dit was de beste keuze die ik had kunnen maken. Na de 1e (kleine) behandeling was het resultaat al indrukwekkend en voelde gelijk al pijnvermindering. Een 2e behandeling inmiddels ondergaan en ook daarna weer vooruitgang. Ik kon eigenlijk geen lange stukken wandelen, niet lang in één houding staan, maar inmiddels kan ik me gewoon weer bewegen en staan is geen probleem. Vanwege het grote gebied waar ik last van heb, zal ik nog een paar keer een behandeling nodig hebben, maar ben echt zeer aangenaam verrast van het resultaat tot nu toe en zie het dan ook zitten dat het eindresultaat pijnvrij gaat worden. Ben ontzettend blij en dat ik deze stap heb gezet en dat Simone mij overtuigd heeft dat dit mij echt gaat helpen. Voor een ieder die met pijnklachten rond loopt en zich geen raad weet is dit een echte aanrader. Simone, dankjewel!

- Patiënt met rug- en onderbeenklachten

5 sterren

Door de complexiteit van mijn zenuwpijnen is het toch een intensief proces waar je doorheen gaat. Het heeft tijd nodig, maar het werkt wel en je krijgt je mobiliteit weer terug stap voor stap. Ook het zelfherstelvermogen van je lichaam gaat weer beter functioneren. Wat ik wel belangrijk vind, is dat de behandeling echt persoonlijk gericht is op jouw probleemgebieden en zich ook aanpast hoe het zich ontwikkelt gedurende het proces. Zeer efficiënt dus. Simone luistert goed en is zeer kundig in haar behandeling. Wat ik zelf nog wil aangeven is dat er misschien nog individueel gekeken kan worden dat naast de mobiliteitsoefeningen, er ook oefeningen zijn voor verdere opbouw van je kracht- en uithoudingsvermogen van de aangedane gebieden. Als je echt problemen hebt waar de reguliere geneeskunde geen oplossing voor heeft,  dan is dit een hele goede optie. Daar waar het mogelijk is uiteraard. Zeker aan te bevelen voor veel mensen met langdurige/aanhoudende pijnen.

- Patiënt met nek- en schouderklachten

5 sterren

Ik merkte na de eerste behandeling van Simone al gelijk verbetering aan mijn knie. Ben nu twee keer geweest en het resultaat ga ik weer merken volgens haar na de derde dag na de behandeling. Zij geeft duidelijke uitleg en is vriendelijk en door haar uitleg ben je ook gerustgesteld en voelt het vertrouwd. Was ik maar eerder naar haar toegegaan na mijn operatie na het krijgen van de kunst knie. Ik heb vertrouwen dat ik straks weer zonder pijn ben en ook normaal kan lopen en kan opstaan uit de stoel zonder pijn.

- Patiënt met knie- en bovenbeenklachten

5 sterren

Er wordt goed naar je geluisterd en je pijnklachten worden serieus genomen. Echt heel fijn en de fysio behandeling helpt heel goed!

- Patiënt met elleboogklachten

5 sterren

Ik ben nu twee keer behandeld door Simone, en gezien mijn leeftijd (87 jaar) bevalt de behandeling, en de ervaring van Simone (zij geeft duidelijk uitleg) mij heel goed. De pijnen (die ik al vele jaren heb) zijn minder geworden. Volgens mij gaan we echt de goede kant op.

- Patiënt met rugklachten

4 sterren

De behandeling is erg goed en effectief! Goede uitleg en met elke behandeling neemt de pijn duidelijk af. Een echte aanrader!

- Patiënt met elleboogklachten

5 sterren

De behandelingen heb ik als zeer waardevol ervaren! Ik loop al jaren met (chronische) hoofdpijnklachten en merk nu na een aantal behandelingen al veel verschil. Zowel de frequentie als intensiteit van de hoofdpijn is afgenomen. Simone is daarnaast een fijne behandelaar. Ze legt alles duidelijk uit en denkt goed mee. Ik zou de behandeling dan ook zeker aanraden!

- Patiënt met hoofdpijnklachten

5 sterren

Tijdens de behandeling geen overlast ervaren en na de behandeling verlichting van de klachten.

- Patiënt met schouderklachten

5 sterren

Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Ik ben nu twee keer geweest en mijn pijn is al minder. Simone is professioneel en fijn in contact. Ze is duidelijk en realistisch. Voor mij persoonlijk één nadeel; dat ik uit Groningen niet makkelijk kan komen, maar ook dat heb ik ervoor over. Ik begrijp niet dat dit niet meer bekendheid heeft. Ervaar de behandeling en dan kun je zelf oordelen.

- Patiënt met rugklachten

5 sterren

Prima, Simone van De Pijn Fysio, heeft mij ontzettend goed geholpen met mijn kaak. Het gaat elke dag een stuk beter. Echt een aanrader. Lang niet zo veel pijn meer.

- Patiënt met kaakklachten

5 sterren

Simone is een zeer vriendelijke en bekwame pijnspecialist, na 3 behandelingen is de pijn al minder geworden!

- Patiënt met heup- en knieklachten

5 sterren

In juli 2022 startte ik bij Simone na een lange tijd van 'sukkelen' met pijn in mijn heup, bovenbeen en knie. Simone nam uitgebreid de tijd om mij uit te leggen hoe dit traject werkt. Dit heeft ze gedurende het proces overigens vaker uit moeten leggen, omdat de manier van kijken naar en het oplossen van pijn zo anders is. Ik geloofde (en geloof) erin! En het werkte. Niet meteen (het heeft best lang geduurd), maar hier had Simone me ook voor gewaarschuwd. Het te behandelen gebied was groot en dat kostte natuurlijk wel meer tijd. De spuiten zijn vrijwel pijnloos, achteraf had ik soms een beurs gevoel, maar standaard liep ik een week met blauwe plekken. Naast dit traject ben ik ook mijn leefstijl gaan veranderen. Ik ben zonder suikers gaan leven. Ik weet zeker dat ik door dit traject, door mijn geloof in dit traject en de verandering van leefstijl nu een nagenoeg pijnvrij leven heb. Mijn doel was om weer een hele avond te kunnen dansen en dat doel heb ik, samen met Simone, gehaald!

- Patiënt met knie- en bovenbeenklachten

5 sterren

Mevrouw S. Koopmans neemt ruim de tijd voor je als patiënt, ze luistert aandachtig en stelt de juiste vragen om zo tot een passend advies te komen. Ze is helder en duidelijk in de uitleg en werking van de behandelingen en de eventuele verwachtingen. Mijn kennismaking en ervaring met de behandeling is zeer positief. Mevrouw Koopmans is een professional waarvan we er meer zouden willen hebben. Ik ben zeer tevreden met het resultaat wat we tot nu toe bereikt hebben. Mijn hoofdpijn/nek/schouder klachten zijn bijna volledig verdwenen. Mevrouw Koopmans dank u wel en ik kom zeker bij u terug waarbij tevens anderen zal doorverwijzen, mijn complimenten.

- Patiënt met nek- en schouderklachten

5 sterren

Intakegesprek duidelijk en heldere uitleg. Ik krijg en heb er vertrouwen in dat deze behandeling zal gaan werken.

- Patiënt met bovenbeen- en heupklachten

5 sterren

Mijn pijn is na de behandeling helemaal weg, ik hoop dat het zo blijft.

- Patiënt met schouderbladklachten

5 sterren

Heel gelukkig met de behandeling en dat ik eindelijk dit heb gevonden.

- Patiënt met schouderblad- en bovenrugklachten

5 sterren

Zeer prettige ontvangst en uitleg. Resultaten lijken zeer positief, maar na vele jaren chronische pijn blijf ik vooralsnog voorzichtig in mijn 'definitieve' conclusie.

- Patiënt met liesklachten

5 sterren

Simone luistert heel goed naar de klachten, waardoor ik mij begrepen en serieus genomen voel. Ze blijft steeds goed vertellen wat ze doet en waarom. Na de eerste behandeling van mijn klachten aan schouder, nek en de arm merkte ik al direct verlichting. Meteen de eerste nacht minder pijn met het draaien in bed. Ik ben echt blij dat de behandeling mogelijk is omdat hierbij geen bijwerkingen of nadelige effecten ontstaan.

- Patiënt met schouder- en nekklachten

5 sterren

Ik heb wat blauwe plekken, maar er is al verbetering te voelen in de pijnklachten die minder zijn geworden. Ik voel op dag 1 nog wel de stijfheid in de bovenarm en ik kan nog niet vrij bewegen, maar dat was vooraf bekend. Ben erg tevreden over de duidelijke uitleg een de manier van aanpak op de pijnbestrijding,

- Patiënt met schouder- en bovenarmklachten

5 sterren

Na een de eerste afspraak heb ik vertrouwen gekregen in Simone, ze luistert geïnteresseerd naar je verhaal en vertelt wat ze gaat doen en wat het kan betekenen voor je... serieus bezig en vraagt zo nu en dan hoe het gaat als ze met behandeling bezig is, dus betrokken bij de persoon. Ik heb in een heel groot pijngebied, dus ik ga er voor om deze behandelingen bij haar voort te zetten.

- Patiënt met nekklachten

5 sterren

Simone vraagt goed door over hoe het is gegaan en waar nog pijn zit. In overleg wordt bepaald wat op dat moment wordt behandeld. Ze legt goed uit wat ze doet en vraagt regelmatig of het nog goed gaat tijdens de behandeling. Haar behandelingen zorgen bij mij voor pijnverlichting en dragen bij aan mijn herstel.

- Patiënt met schouderklachten

5 sterren

Na zo'n beetje alles geprobeerd te hebben in een tijdsbestek van circa acht jaar om van een ellendige pijn in mijn linkerkuit af te komen, ben ik per toeval op de site van Simone terechtgekomen en heb na het lezen direct een afspraak gemaakt. Nu de derde dag na de behandeling, lijk ik een ander mens! Niet dat de pijn geheel verdwenen is, maar voel ik een verbetering van zeker 75%! Het lijkt wel gelijk een wonder. Simone bedankt!

- Patiënt met onderbeenklachten

5 sterren

Na 29 jaar pijn en vele artsen te hebben bezocht, is Simone mijn reddende engel. Ik voel gelijk verschil en ben haar super dankbaar. Zal nog een aantal behadelingen moeten ondergaan, maar het maakt mijn leven mooier. Een aanrader voor iedereen.

- Patiënt met been- en heupklachten

5 sterren

Ik kreeg een heldere uitleg over de behandeling. Simone was erg vriendelijk en gaf antwoord op mijn vragen. Ik zag een beetje op tegen de behandeling, maar dit viel heel erg mee.

- Patiënt met schouderklachten

5 sterren

Simone heeft de behandeling en de werking rustig en duidelijk uitgelegd. Prettige sfeer, geruststellend, duidelijk over de verwachtingen van de werking van de behandeling.

- Patiënt met knieklachten

5 sterren

Super leuke meid, weet enorm veel van haar vakgebied, is zeer geïnteresseerd en luistert goed. Na behandeling verminderen de klachten direct.

- Patiënt met schouderklachten

5 sterren

Een heel prettig en empathisch gesprek. Duidelijke uitleg en erg rekening houdend met de patiënt. Pijn na eerste behandeling al voelbaar, ik hoop dat zich dit doorzet. 4 sterren, omdat 5 hopelijk gegeven kan worden als de behandeling is afgerond.

- Patiënt met knieklachten

4 sterren

Heel blij de stap te hebben gezet me door Simone, de Pijn Fysio te laten behandelen. Ze legt goed uit, werkt prettig en de scherpe pijn in m'n schouders is behoorlijk afgenomen. Ene kant is geheel weg, andere kant bijna. Waren wel meerdere behandelingen nodig, maar verbetering was al snel te merken. Zeker een aanrader!

- Patiënt met schouderklachten

5 sterren

Dit is mijn eerste behandeling en denk dat mijn pijnklachten 40% zijn afgenomen, zie uit naar de volgende behandeling.

- Patiënt met rug- en heupklachten

4 sterren

Ik kreeg een duidelijke uitleg, mijn indruk was dat Simone professioneel is met aandacht voor de individuele kant. De praktijkruimte is mooi en schoon. Ik hoop dat deze methode mij gaat helpen en heb er vertrouwen in!

- Patiënt met achillespeesklachten

5 sterren

Ik had weken rondgelopen met een pijnlijke tennisarm die steeds heftiger werd, toen ik in contact kwam met De Pijn Fysio. Eerlijk gezegd kon ik me niet voorstellen dat de pijn zou verdwijnen na een paar glucose injecties. Simone heeft me twee keer behandeld met een paar prikjes en het is onvoorstelbaar: de pijn is helemaal weg en ook niet meer terug gekomen. Zeker een aanrader voor iedereen met pijnklachten om eens contact op te nemen met De Pijn Fysio.

-  Patiënt met elleboogklachten

5 sterren

Je wordt goed behandeld, na een dag loopt het weer gesmeerd.

-  Patiënt met rugklachten

5 sterren

Er wordt goed naar je geluisterd en er wordt breed gekeken waar klachten vandaan kunnen komen. Ik heb zelf glucose injecties gehad en dit heeft bij mij een positief effect gehad op mijn klachten. Een bezoek aan Simone is zeker aan te raden wanneer je chronische pijn hebt.

-  Patiënt met onderbeenklachten

5 sterren

Ik ben nu twee keer bij Simone geweest en mijn ervaring is dat ze vriendelijk, toegankelijk en deskundig is. Ze geeft goede uitleg over de behandeling en wat ik er van verwachten kan. Simone vraagt goed door over hoe het is gegaan en waar nog pijn zit. In overleg wordt bepaald wat op dat moment wordt behandeld. Ze legt goed uit wat ze doet en vraagt regelmatig of het nog goed gaat tijdens de behandeling.

-  Patiënt met bovenbeenklachten

5 sterren

Simone is een zeer vriendelijke en bekwame pijnspecialist, na 3 behandelingen is de pijn al minder geworden!

-  Patiënt met bovenbeenklachten

5 sterren